Защо Петков, Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?

...
 Защо Петков, Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?
Коментари Харесай

Контрера: С аферата „Коцев“ Промяната стана мафията

 Защо Петков, Василев и ген. Атанасов още не са разпитани?
„ С аферата „ Живко Коцев “ Промяната стана мафията. Защо Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани? “ Тази остра позиция по отношение на горещите кавги в „ Митници “ и на върха на Министерство на вътрешните работи и повдигнатите обвинявания на висши служители в страната показва зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера. Той написа позиция в своята страница във Facebook и задава резонни въпроси за какво „ главата на хидрата “ – Кирил Петков, Асен Василев и ген. Атанасов още не са разпитани по аферата с незаконните канали, трафик и ОПГ, защото и Банкова, и Коцев са техни креатури и назначения.

„ Аферата „ Живко Коцев “ разкрива механизмите за ръководство на Промяната. Случаят е индикативен по какъв начин ПП-ДБ схващат и практикуват управническите механизми. Накратко - незаконно! “, разказва обстановката Контрера.

Според него по този начин „ прогресивните, модерните, умно-красивите “ осмислят властта, по този начин я упражняват - в прорез със закона.

„ Какво се оказва - всичко от записа се удостоверява. Брутално, необмислено прилагане на властта, институциите за користни цели - в тази ситуация проведена скица за контрабанда, корупция, длъжностни закононарушения. Учудващо е, че обществото приема някак протичащото се надали не с примирие. “, продължава още зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

„ Имаме спекулация, в която самият основен секретар е притеглен като обвинен за закононарушения в изискванията на проведена незаконна група! Престъпна група! И то по времето и с присъединяване на хора, които морализаторстват и до през днешния ден, показват се за новото в политиката, за борци с корупцията, за почтени и честни. Скандално! “

Контера задава и резонните въпроси за какво към момента Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани - главата на хидрата. Защо военачалник Атанасов, който е стартирал Коцев в Министерство на вътрешните работи, също не е разпитан?

„ Прокуратурата като че ли гледа да мине по перваза, с цел да не се стигне до същинска интервенция „ Чисти ръце “, която да стигне безусловно до върховете на страната. Очевидно има напън и боязън да се разрови до край. “, безапелационен е още войводата.

„ Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици - основния секретар на Министерство на вътрешните работи! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с подобен пробив в службите. Страшно безсрамие, епично безсрамие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал цялостен, безграничен, безспорен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специфични разследващи средства? Защо никой не рови и проверява в тази посока - какви други ги е дробил Коцев отпред на Министерство на вътрешните работи?! Щом е обвинен за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е правил с цялата информация и власт! “, гневи се в позицията Контрера.

„ Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, ДАНС дължат отговори, с цел да се очистим най-сетне от сходни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди! Народът чака правдивост и отмъщение! “, безапелационен е зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.

Прилагаме и цялостния текст на позицията на Карлос Контрера:

Аферата „ Живко Коцев “ разкрива механизмите за ръководство на Промяната. Случаят е индикативен по какъв начин ПП-ДБ схващат и практикуват управническите механизми. Накратко - незаконно!

Така прогресивните, модерните, умно-красивите осмислят властта, по този начин я упражняват - в прорез със закона. Какво се оказва - всичко от записа се удостоверява. Брутално, необмислено прилагане на властта, институциите за користни цели - в тази ситуация проведена скица за контрабанда, корупция, длъжностни закононарушения. Учудващо е, че обществото приема някак протичащото се надали не с примирие.

Имаме спекулация, в която самият основен секретар е притеглен като обвинен за закононарушения в изискванията на проведена незаконна група! Престъпна група! И то по времето и с присъединяване на хора, които морализаторстват и до през днешния ден, показват се за новото в политиката, за борци с корупцията, за почтени и честни. Скандално!

Все още Асен Василев и Кирил Петков не са разпитани - главата на хидрата. Защо? А военачалник Атанасов, който е стартирал Коцев в Министерство на вътрешните работи? Прокуратурата като че ли гледа да мине по перваза, с цел да не се стигне до същинска интервенция „ Чисти ръце “, която да стигне безусловно до върховете на страната. Очевидно има напън и боязън да се разрови до край.

Имаме шеф на Митниците директно упрекнат за контрабандни канали. Лансиран и назначен от Асен Василев, който още не е разпитан...

Промяната се оказа инструмент на мафията. Да не кажа самата мафия. И в челните редици - основния секретар на Министерство на вътрешните работи! Какъв Шенген, бе, ненормалници! Нас във фоайето няма да ни търпят с подобен пробив в службите. Страшно безсрамие, епично безсрамие! Някой задава ли си въпроса, че този същият Коцев е имал цялостен, безграничен, безспорен достъп до оперативна информация, данни, разработки, специфични разследващи средства? Защо никой не рови и проверява в тази посока - какви други ги е дробил Коцев отпред на Министерство на вътрешните работи?! Щом е обвинен за ОПГ с контрабанден канал, представяте ли си какво друго е правил с цялата информация и власт!

Коцев до някъде е и жертва. Интересно е с какво е държан според. С какви компромати, в това число от персоналния му живот и някои особености, да кажем пикантни? Нима ДАНС не знаят и нямат информация? Някой е държал с данни Коцев и по този метод е бил дисциплиниран основен секретар. Защо мисля по този начин - тъй като при размерите информация, до които е имал достъп, съвсем безграничната и безконтролна власт над оперативните разработки същият съвсем плачейки е отишъл да се моли за отбрана в КПКОНПИ и Прокуратурата. Това прави слаб, подвластен човек, а не човек с власт. Т.е. има и други неща, от които основният секретар Коцев е умирал от боязън.

Прокуратурата, Министерство на вътрешните работи, ДАНС дължат отговори, с цел да се очистим най-сетне от сходни клоуни във властта, от техните ментори и кукловоди!

Народът чака правдивост и отмъщение!
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР